Salima (32): -Jeg visste ikke at det var så enkelt å lease

Veien til ny bil kan være kortere enn du tror

Privatleasing blir stadig mer populært i Norge. En av grunnene er den sterke økningen av nye elektriske biler med stadig bedre batterikapasitet.

- Fordi utviklingen går så raskt, frykter mange at det kan bli vanskelig å få en god pris for elbilen sin på bruktmarkedet. Da er leasing et godt alternativ.

- Kundene våre setter pris på at de slipper risikoen med videresalg når leasingperioden er over, sier salgssjef for privatmarked i LeasePlan Norge, Morten Sjong Mathisen.

Slik leaser du bil på 1-2-3:

- Leasing gir meg god oversikt over bilkostnadene

Salima Jobarteh (32) kjenner seg godt igjen i beskrivelsen. Hun har lenge tenkt på å skaffe seg en elbil, men har vært usikker på hvilken modell hun burde kjøpe.

- Jeg vil ha en elbil, fordi jeg er opptatt av miljøet, men synes det er utrolig vanskelig å finne ut hvilken som passer for meg. Jeg er redd for å gjøre et bomkjøp som kan bli vanskelig å selge senere.

- En venn anbefalte meg å teste leasing, og jeg er veldig fornøyd. Jeg visste ikke at det var så enkelt å lease. LeasePlan hjelper meg med å velge bil, og det er veldig lett å få oversikt over hva den vil koste meg hver måned, sier hun.

Tilpasser alle leasingavtalene til hver kunde

Siden LeasePlan er merkenøytrale og samarbeider med alle de forskjellige bilprodusentene, kan de erfarne bilrådgiverne hjelpe til med å finne den perfekte bilen til hver kunde.

To av de mest populære modellene blant privatkundene akkurat nå er BMW X1 Plug-in Hybrid og den nye elbilen Polestar 2. Andre modeller som er på full fart inn i det norske markedet er VW ID.3, VW ID.4 og Skoda Enyaq.

Alle kunder får full frihet til å tilpasse sin nye bil slik de ønsker før bestilling. I tillegg til å velge mellom forskjellig tilleggsutstyr og forskjellige farger på bilen, kan de også justere størrelsen på innskuddet og lengden på leasingperioden.

LeasePlans hjemmeside kan du også velge mellom en stor mengde ferdigkonfigurerte bestselgere.

- Dette er mye enklere enn å besøke den ene bilforhandleren etter den andre. Det er veldig enkelt å sammenligne prisene og utstyret på de forskjellige bilene, sier Salima.

Adaptation, Community, Job, Conversation

STORT UTVALG: På LeasePlan.com kan du enkelt sette sammen en leasingavtale som er skreddersydd for dine behov og din økonomi.

I den endelige avtalen får du et månedsbeløp som vil være uforandret gjennom hele leasingperioden. LeasePlan benytter seg av fastrente i alle avtaler, slik at du er sikret mot uventete svingninger i økonomien.

Hvis du ønsker å samle enda mer av bilholdet ditt på én faktura, kan du også enkelt legge til drivstoffkort og bilforsikring fra LeasePlan i din avtale.

 - Leasing er perfekt for alle som er opptatt av trygghet og forutsigbarhet i bilholdet sitt. Du får en helt ny bil med den siste teknologien, samt alle fordelene ved en ny bil, til en pris som du har full kontroll på, sier Morten Sjong Mathisen.

Etter at avtalen er undertegnet, bestiller LeasePlan bilen for deg, slik at du kan hente den hos en bilforhandler du har valgt på forhånd.

Hand

Vedlikehold og service inkludert i alle avtaler

LeasePlan hjelper deg med å holde bilen i topp stand gjennom hele leasingperioden.

Alt du trenger å gjøre, er å kontakte LeasePlan for å få satt opp en verkstedavtale når det er tid for service eller periodisk kjøretøykontroll (PKK). Du trenger ikke betale noe ekstra – verkstedregningene til service og vedlikehold er dekket av din faste månedsleie!

Service inkluderer: Service i henhold til bilens serviceintervall inklusive servicedeler, skifte av tannreim og bremsevæske ved foreskrevne intervaller.

Vedlikehold inkluderer: Nødvendige reparasjoner for å opprettholde bilens drifts- og trafikksikkerhet.

LeasePlan har også en døgnbemannet veiassistansetelefon for alle leasingkunder, i tillegg til en egen glasstelefon (for de som har forsikring gjennom LeasePlan), dersom et uhell skulle inntreffe.

Trenger du å melde fra om skade på bilen eller tyveri kan du enkelt gjøre dette på LeasePlan.com eller i MyLeasePlan-appen.

Hold kontroll over leasingavtalen din med MyLeasePlan-appen.

Dine aktive drivstoffkort

Digitalt servicekort

Drivstoff- og servicehistorikken til bilen din

Generelle fakta om bilen din

Elektronisk skaderegistrering

Oversikt over nærmeste verksteder og leverandører

Direkte kontaktopplysninger til ditt kundeteam

Hva du må gjøre ved innlevering av bilen din

Pluss mye mer.

Smoking cessation, Font
Smoking cessation, Font
Smoking cessation, Font
Smoking cessation, Font
Smoking cessation, Font
Smoking cessation, Font
Smoking cessation, Font
Smoking cessation, Font
Smoking cessation, Font

Enkel innlevering i samarbeid med NAF

Når avtaleperioden er over, bruker LeasePlan alltid uavhengige NAF-verksteder til å sjekke bilens tilstand.

 I kontrakten mellom LeasePlan og kunden står det blant annet:


Klart definert, med bilder, hva som faller under begrepet «normal slitasje», f.eks. størrelsen på bulker og riper og steinsprutskader.

Hva det koster å kjøre lenger enn avtalte kilometer pr. år.

At kunden forplikter å overholde serviceintervall, for å unngå verdiforringelse.


Se hele listen her

Smoking cessation, Font
Smoking cessation, Font
Smoking cessation, Font

- I LeasePlan er vi opptatt av at kunden skal ha god oversikt over avtalen fra første dag. Det beste rådet for å unngå ekstra omkostninger ved innlevering er å behandle bilen som din egen, og å huske å følge serviceintervallene.

- Er du uheldig og får en stor bulk, ripe eller annen skade på bilen i løpet av leasingperioden, kan du reparere det på forsikringen din. Hvis du er i tvil om hva du bør gjøre, så er det bare å ringe oss. Vi hjelper deg gjerne med råd, sier salgssjef privatmarked i LeasePlan Norge, Morten Sjong Mathisen.

ENKELT BILHOLD MED LEASING: - Det er viktig for LeasePlan å tilby enkle og oversiktlige avtaler. Alle våre kunder skal være trygge på hva bilen koster dem fra start til slutt, sier salgssjef for privatmarked i LeasePlan Norge, Morten Sjong Mathisen.

ENKELT BILHOLD MED LEASING: - Det er viktig for LeasePlan å tilby enkle ogoversiktlige avtaler. Alle våre kunder skal være trygge på hva bilen koster demfra start til slutt, sier salgssjef for privatmarked i LeasePlan Norge, Morten Sjong Mathisen.

ENKELT BILHOLD MED LEASING: - Det er viktig for LeasePlan å tilby enkle ogoversiktlige avtaler. Alle våre kunder skal være trygge på hva bilen koster demfra start til slutt, sier salgssjef for privatmarked i LeasePlan Norge, Morten Sjong Mathisen.

Logo, Font, Line, Text, Orange